MIM TEAM Distribuitor echipamente pescuit sportiv si outdoor

De aproape 30 de ani aducem in magazinele de pescuit din Romania echipamente de pescuit si outdoor pentru tine pescarule, iubitor de natura , familie, prieteni si pescuit.

Indiferent de brand, de stil de pescuit, de produs, Mim Team este garantul calitatii produselor pe care noi le propunem magazinelor de pescuit. Noi suntem aici pentru a asigura produse diverse, de calitate, de brand, la preturi corecte .

Toate produsele afisate sunt achizitionate de catre noi direct de la producatori, Mim Team fiind distribuitor exclusiv. Colaboram cu aproximativ 20 de producatori din intreaga lume si cu 400 de magazine din Romania, dar si cu pescari, a caror experienta, consiliere si practica de pescuit sportiv ne ajuta zi de zi sa fim mai buni.

La randul nostru, echipa noastra de vanzari este in permanenta in legatura cu magazinele de pescuit si pescarii, partenerii nostri , pentru a oferi consiliere, sfaturi , solutii si sustinere. Asa ca fie ca esti magazin de pescuit, fie ca esti pescar , esti bine venit la Mim Team ! Suntem aici pentru tine !